Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2014 19:32 - Монголската Империя и генофонда на Нагите
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2459 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.09.2016 18:08


 
Когато се оттеглят в космоса заради войната помежду си, лемурийци наги и хиперборейци правят и подземни бази на Земята за да я държат под око.

Така например голямо съсредоточаване на подземни бази има в Централна Азия заради Китай, който най- вероятния бъдещ световен хегемон.

В планините Кун Лун на север от Тибет има подземни бази , митичното подземно Жълто царство. 
Други тайни подземни бази са Шамбала в монголските степи, пустини и планини. Вярва се, че под границата между Монголия и Китай се простира град Шингуа с генофонд на нагите .Митичното име Агарта идва от Ъндърграуд - подземие, подземна база, скривалище. Това са бази на американските космонавти дошли от бъдещето. Пак са насочени срещу Китай, но и държат по око нацистите, които също са техни съперници в борбата за завладяване на света.

Шамбала е бъркана понякога митичното Бяло царство (Агарта). Това е известното Бяло царство(Балхара - ирански ср.азия) със столица Балх(Белия град).
Там имало и подземни бази на Хиперборейци. Те са митичната подземна Шамбала.

Шамбала и Агарта



Войните в Афганистан. Опитите за завладяване на Афганистан са всъщност опити за откриване и прогонване на хиперборейци от там. Това се опитваха СССР, а после и САЩ, защото те са пречка в завоевателните планове на тези империалисти, които искат да завземат цялата Земя.                                                                                                    
Монголия е страната с най-ниска плътност на населението в света – около двама души на квадратен километър. На територия 1,5 млн. кв. километра днес живеят общо три милиона души, повечето от които преживяват от номадско скотовъдство.

image

Но колкото и да е странно, именно там се е родила най-голямата държава в историята. В началото на XIII век Чингис хан е обединил монголските племена и е осъществил редица набези в няколко посоки. След смъртта на Чингис хан империята е продължавала да расте благодарение на усилията на неговите деца и внуци, чиято армия е стигнала до Източна Европа, Близкия изток, Югоизточна Азия и Корея. 

                            image                                                                                                    Наследството на великата империя обаче е живо и до днес и е особено видно в ДНК – 16 млн. души, обитаващи територията на бившата Монголска империя, притежават еднаква Y-хромозома, тоест най-вероятно техни предци са били монголски нашественици. Не е изключено някои от тях да произлизат от самия Чингис хан.

Днешните клонинги жители на Монголия, уви, живеят все в юрти  и с климат като този в началото на XIII век.Защо ли езичниците монголци все още живеят в юрти и" Chayniz - kanovskie "монголи" а преди 1000 години са били въоръжени с  стоманени остриета?              -

МОНГОЛОИДНИТЕ ЕВРЕИ СЪЩО СА КЛОНИНГИ/Генетичното наследство на Чингиз хан 
   
                            image    Виждаме печата на Соломон на знамето на монголоидните евреи клонинги.                                                                                      
Всички деца на Чингис Хан са били със сигурност висши еврейски свещеници - Kanami.                                               

"Татарите" в армията на Хулагу Kahn,са най-вече "монголи" арменци и грузинци, същите, както и сега, копелета, така Хулагу преминава небрежно през Грузия и Армения.Защото "татари" са всъщност хазари, мобилизирани от Кан Бату, хазарите от Кавказ, където Бату мина през долната част на Северен Кавказ в Русия. А в юго-западния фронт с Хулагу Kahn е оставил "монголи", т.е., турци, или уйгури, тези, които произтичат "Drang Nach Иерушалаим" и по-късно формират Османската империя (османски) турци. Това е централноазиатски тюркски, монголски "" хаганат.  
            image   
Ранните 1300s има еврейски турско-монголско ханство , след това  той се превръща в мюсюлманска Османска империя .  
                                                                                image   
През 650-те години, почти веднага след създаването на арабската мюсюлманска империя, Евреонала сложи хазари в Кавказ и обезкуражи Иерушалаимската задача. По този начин тези хазари са първите "в Червения кръст на Кръстоносците" и мегандавидовци! 
                                image   
Западна Европа от началото на нашата ера е завладяна от сефарадските евреи, които от Палестина и Средиземноморието още през първи век от н.е. с римските легиони и след това с мюслманските сили и търговски кораби, завладяват цяла Западна Европа и от Испания до Скандинавия.

Това се случва в началото на първото хилядолетие пр. н. е. Това е,... сефарадски евреи са най-старите в Западна Европа .  
                         
Монголското еврейче Чингиз Хан и синът му Джу-чи - новите кръстоносци на Евреоналът                                          

В много от печатните и електронни източници за личността на Чингиз-хан се посочва, че "владетелят на Евразия" не е можел да чете и пише, но това не е попречило на изключително умния, хитрия, жестокия, войнствения монголец Темуджин /преименуван на Чингиз-хан при издигането му за владетел от вождовете на монголските племена/ да създаде най-голямата империя на всички времена в света. Тези факти винаги са ми звучали неистински, след като по география в гимназията бяхме учили, че днешна Монголия наброява едва един милион. Грубо казано, звучи дори смехотворно, че владетел на един толкова малък народ е можел да покори такива огромни държави като Китай и Русия, както и десетки още народи, пръснати по Азия и Европа. Затова е  интересно да се поровим  за малко повече исторически факти, свързващи властването на Чингиз-хан и покоряването на Китай.  
                                                        image         
Чингис хан завладява Чжонду (днешен Пекин) през 1215 г. 
                                                                                       
Съвременните историци узнават от китайските летописци, че най-голямата преграда пред монголите - Великата китайска стена, Чингиз-хан пробива, след като подкупва охраната. Въпросният участък на стената имал дължина около 500 километра. Той се простирал от коритото на Жълтата река и достигал на север до сегашния Пекин. Преградата била двойна - две паралелни стени, отстоящи една от друга на разстояние 1-2 километра. Чингиз-хан смятал, че най-силна съпротива ще срещне пред Пекин. Затова пълководецът форсирал с основните си сили участъка, отдалечен от Пекин на 150-200 километра. Въпреки силната съпротива, монголите удържат победа над дзинския пълководец Елюй Даши, дал в ръцете на Чингиз-хан цялата територия, лежаща между двете стени и позволил му да се ползва от многочислените императорски табуни с коне. След това бил завзет и проходът Цзюй-юн-гуан. Оттук-нататък за монголите следват победа след победа. Срещайки и ожесточена съпротива, на тях са им били нужни четири години - след продължителна обсада, дълги и кръвопролитни боеве, да превземат и разграбят и Пекин /1215/. После пълководците на монголския владетел насочват войските си и към Шан Дун.                                                                                                                                        
В по-кратките исторически бележки е записано, че войските на Чингиз-хан по традиция избиват населението и разрушават големите градове, на които се е опирала държавата. Така по-късно монголите постъпват и при окупирането на другите земи и народи. През 1218 г. завоевателите започват нашествие на запад и завладели земите на Западно Ляо. Същевременно през 1217 г. Чингиз-хан отново нападнал Западна Ся. През 1225 г. монголите започнали решаващо настъпление срещу тангутите, устройвайки им кървав погром. Завоюваната от монголите Западна Ся престава да съществува през 1227 г., тангутите били изклани почти поголовно. Връщайки се от този поход, Чингиз-хан умира. 

                                         
>ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА КИТАЙ ОТ ЧИНГИЗ-ХАН                 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737790
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930